InPower Movement helpt gewone mensen om slimme meters, “verplichte” vaccinatie, 5G en meer te bestrijden

15 april 2019 1 Door Indignatie redactie

(original article hier)

indignatie.nl Ondanks alle retoriek over ‘vooruitgang’ verdrinkt onze moderne wereld in vervuiling door technologie – of het nu de schijnbaar onvermijdelijke straling is die wordt uitgestraald door zaken als slimme meters en 5G, of het chemische geweld dat voortkomt uit moderne medische interventies zoals vaccins. Maar wat als er een manier was om stelling te nemen tegen deze meedogenloze aanvallen tegen ons normale bestaan ​​als menselijke wezens?

Er is, en het staat bekend als de InPower-beweging – een revolutionair project van twee voorstanders van de vrijheid die het tot een van hun missies in het leven hebben gemaakt om mensen te leren hoe ze de controle over het ding dat er echt toe doen, terug kunnen krijgen: de vrijheid van het leven, vrijheid, en het nastreven van geluk.

Zoals je waarschijnlijk wel weet, betekent modern leven in toenemende mate dat je moet overgeven aan allerlei invasieve technologieën die ons van onze gezondheid dreigen te beroven – technologieën die eigenlijk niet gestopt kunnen worden, vooral wanneer ze ‘ deel uitmaken van een veel groter technologisch “smart grid”, ontworpen om elk aspect van het menselijk leven vanuit één centrale commandopost te controleren.

Slimme meters zijn bijvoorbeeld niet langer de uitzondering, maar de norm. Hoewel sommige gemeenten wetten hebben vastgesteld om deze te “uitschakelen”, zijn de kosten voor de consumenten enorm – het is de bedoeling om iedereen te dwingen een slimme meter te krijgen, zelfs als dit tot gevolg heeft dat het ernstige gezondheidsproblemen met zich meebrengt .

5G-draadloze technologie is eveneens bedreigend, omdat er herhaaldelijk is aangetoond dat dit de menselijke gezondheid negatief beïnvloedt. En misschien is het ergste aan 5G het feit dat het moet worden opgezet op torens die erg dicht bij elkaar liggen – eigenlijk slechts een paar honderd voet uit elkaar – wat betekent dat elk mens er uiteindelijk een zal hebben die zich net buiten zijn huis bevindt .

“Of het nu gaat om onveilige technologie of andere ongewenste interventies, InPower kan u helpen uw autoriteit terug te vorderen met behulp van ons commerciële administratieve proces dat iedereen kan gebruiken”, legt de InPower Movement-website uit over de remedie die beschikbaar is voor mensen die deze radioactieve stoffen willen stoppen. aanvallen op hun persoonlijkheid.

“De InPower-gemeenschap is cultureel, bestuurlijk en geografisch divers, maar heeft een gemeenschappelijke band: de behoefte om autoriteit te hebben over iemands gezondheid en zijn huis. Ongeacht waar je vandaag in de wereld leeft, mensen hebben minder keuzes als het gaat om bepaalde technologie en services, en hebben vaak geen keuzes als het gaat om medische interventies zonder verhaal voor lichamelijk letsel, “voegt de site toe over zijn doel en missie.

InPower Movement helpt mensen om zich te verzetten tegen “verplichte” vaccinaties – zelfs wanneer uitzonderingen worden weggenomen door Big Pharma boeven zoals Richard Pan

Een ander gebied waar InPower Movement mensen helpt, is bezorgdheid over “verplichte” vaccinatie. Door gebruik te maken van “Notice of Liability” wettelijke bepalingen, die allemaal worden beschreven – en nu volledig geautomatiseerd – via InPower Movement.

“De kennisgeving van aansprakelijkheid is een door God geïnspireerd document. Het duurde jaren en jaren van studie en training, en vallen en opstaan. Het is door God geïnspireerd. Het is voor deze tijd om uit de contracten te stappen die we per ongeluk wereldwijd hebben afgesproken “, zegt Cal Washington, de CEO en mede-oprichter van InPower Movement, over hoe het proces werkt.

“We hebben achter de schermen hard gewerkt om een ​​geautomatiseerd systeem te bouwen, zodat we u beter van dienst kunnen zijn en de documenten accuraat kunnen houden,” legt hij verder uit in een welkomstvideo op de website van zijn bedrijf.

Bekijk de InPower Movement-website voor meer informatie over hoe de service werkt.

Je kunt ook op de hoogte blijven van het laatste nieuws over slimme meters, 5G en tirannieke vaccinmandaten door naar EMF.news , RadiationScience.com en MedicalViolence.com te gaan .

Bronnen voor dit artikel omvatten:

InPowerMovement.com

OPMERKING VAN DE REDACTIE: Indignatie.nl is een onafhankelijk nieuwsbron voor ieder die op de hoogte wil blijven van het Nationale en Internationaal nieuws vaak in de vorm van opinies. Als u ons wil helpen met een kleine donatie voor onze schrijvers en medewerkers te ondersteunen, en gezond te blijven.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.