Persbericht <>

Sent to all Dutch city councils and boards of governors September 9, 2019:

Geachte mevrouw, mijnheer,

Graag uw aandacht voor het volgende.

Mogelijk heeft u gehoord dat Maastricht als eerste gemeente protest heeft aangetekend tegen de nieuwe Telecomwet.
In de bijlage ‘ZienswijzeMaastrichtTelecomwet’ kunt u daar kennis van nemen en op https://www.1limburg.nl/maastricht-maakt-bezwaar-den-haag-tegen-5g-netwerk wordt hier verslag over gedaan in de krant.

Dit is des te opmerkelijker in het licht van het feit dat eind jaren ’90 de telecomindustrie en de landelijke overheid afgesproken hebben de burgers NIET in te lichten over de gezondheidsrisico’s.
Op https://www.youtube.com/watch?v=_P5-NbXma70 is dit te vernemen uit de mond van een ex CEO van KPN.

De gronden van deze gemeente zijn voor een groot deel terug te vinden in een meta studie genaamd ‘Biological and pathological effects of 2.45 GHz radiation on cells, fertility, brain, and behavior’.
Deze treft u aan als bijlage. Er zijn 10.000- en studies over dit onderwerp, maar met dit rapport komt u voor nu goed op de hoogte.

Vooraleer u een en ander tot u neemt, is het helpend om een artikel op de GGZ site [https://ggz.nl/5g-een-netwerk-van-mogelijkheden-en-risicos/ ] en kamervragen van de PvdD [https://www.partijvoordedieren.nl/vragen/vragen-van-raan-over-de-uitrol-van-5g] te lezen, alsmede het ‘Rapport mobiele communicatie en gevaren’.
Ook deze gaat bij.

Mocht u meer willen weten over wat een weeffout in bestuurlijk Nederland en adviesraden kan worden genoemd, dan is een recente presentatie voor de Raad in M’tricht verhelderend.
U vindt deze hier: https://drive.google.com/open?id=13eqVUGK0eDy3uUDiRH-o3jibKkAoHdWpe9ttmRtcMHE

Er dienen zich 2 punten aan:

1. als u zich in 1 x volledig op de hoogte wil brengen ten aanzien van deze materie, dan kunt u deelnemen aan een symposium gewijd aan dit onderwerp.
De aankondiging ervan vind u hier: https://www.melkweg.nl/en/agenda/ultimate-science-15-09-2019/
Op dit symposium zullen wereldwijd toonaangevende experts aanwezig zijn. Vertegenwoordigers van bestuurlijk Nederland, adviesraden en telecomindustrie zijn uitgenodigd.
Er is ruime gelegenheid tot het stellen van vragen, zodat u al uw vragen beantwoord kunt zien die dag.
Indien u met meerdere mensen wil komen [pers, sceptici, GGD, Milieu-organisaties, verontruste burgers, enz], dan zijn touringcars beschikbaar.

2. na bezoek aan dit symposium is de kans groot dat u in een spanningvolle situatie bent terechtgekomen: volgt u de landelijke overheid of beschermt u de mensen die u vertrouwen?
In het bijgevoegde onderzoek ‘Bed-Bad-Brood Bestuurlijke ongehoorzaamheid’ kunt u kennisnemen van een precedent, wat toepasbaaar is op de huidige situatie ten aanzien van 5g.
Mondiaal gaan steeds meer mensen zien wat er aan de hand is, zoals bijvoorbeeld hier: https://www.5gspaceappeal.org/

Vriendelijke groet,

Emil Möller
0651860992
5g.stralingsinfomaastricht

ZienswijzeMaastrichtTelecomwet1998.pdf

Rapport-Mobiele-communicatie-en-gevaren.pdf

Wilke_Review_umg_2018_Eng_df.pdf

Bed-Bad-Brood bestuurlijke ongehoorzaamheid.pdf

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.