Cal Washington van www.inpowermovement.com stelt cruciale onderwerpen aan de kaak

Van: Tom
Date: do 20 jun. 2019 om 10:15
Subject: Interview w/ Cal Washington
To:
Laatste interview met Cal
Cal Washington van www.inpowermovement.com stelt cruciale onderwerpen aan de kaak zoals: vaccinaties, chemtrails, slimme energiemeters en 5G.
Het huidige wettelijke systeem is gebouwd op regels van een handelsonderneming (merchant law) en dus kun je onderhandelen in de rechtbank zodra je deze op de juiste manier toepast. Cal Washington heeft dit min of meer ‘gekraakt’ en heeft op deze manier al heel wat zaken gewonnen waardoor directeuren zijn afgetreden door ze hoge boetes op te leggen.
Elk land is wettelijk gezien een bedrijf en alle wettelijke regels gaan via handel. Zelfs het militaire apparaat gaat via de regels van bedrijven en handel. Zo kun je zien dat de gehele maatschappij draait op wat bedrijven willen wat gewoonweg corrupt is. Zodra mensen deze maas in de wet ontdekken en dit massaal zouden gaan toepassen in hun voordeel dan ligt dit valse handelssysteem binnen 1 dag op zijn gat, omdat het allemaal op leugens en misleiding is gebaseerd in het voordeel van een paar rijke lui. Stuur dit aan zoveel mogelijk mensen door.
Er worden standaard vertalingen gemaakt van formulieren (NoL contracten) zodat iedereen wereldwijd gebruik kan gaan maken om voor zijn/haar rechten op te komen en directeuren van deze bedrijven (5G, slimme energiemeters, chemtrails, vaccinatie) aansprakelijk te stellen. Dit is dus al honderden keren gelukt in diverse staten in de VS.
Zie hier wat er al bereikt is met Nederlandse ondertiteling: https://youtu.be/w4hipIv5Eg4
En hier een docu met hoe het werkt: https://youtu.be/NtIYFCjUTSo
Het lijkt mij de enige weg om van deze corrupte rijke lui -zonder empathie- af te komen en zodoende onszelf en onze planeet te redden van de ondergang. Deze narcistische ego’s vernietigen werkelijk alles en de wurggreep wordt steeds groter. Denk zeker ook aan het komende 5G netwerk wat ons heel ziek en zwak zal maken. Dit moet gestopt worden en kan gestopt worden met deze legale wettelijke aanpak via hun eigen handelsregels waar ze blijkbaar voor buigen in de rechtbank.
Ik hoop dat deze informatie bij mensen terecht komt die er daadwerkelijk wat mee gaan doen in de praktische zin. Je kunt je ook aanmelden via de website en zodoende een team vormen en besprekingen houden. Het gaat allemaal om verbinden met elkaar om dit grote probleem te kunnen tackelen.
Meer info via de website: www.inpowermovement.com

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.